Welkom op ledendeel

Dank voor je serieuze belangstelling voor het project Buitenhof Portugal én van harte welkom op dit afgeschermde deel van de website! We proberen hier de informatie over het project zo goed en gedetailleerd als mogelijk te presenteren. Net als het project zelf, is ook deze website nog volop in ontwikkeling, dus check met enige regelmaat de inhoud ervan.

Planfase

We zitten in de planfase van het project en daarom kunnen we nu nog lang niet op alle vragen een 100%-antwoord geven. Heel veel moet nog uitgezocht en bepaald gaan worden.  De eerste focus ligt nu voor de initiatiefgroep op het werven en vormen van de groep van 17 bewoners die het project uiteindelijk gezamenlijk gaan uitvoeren én het ontwerpproces van de huizen.

Bestook ons s.v.p. met vragen die bij je opkomen. Op die manier weten we veel beter wat er leeft onder de belangstellenden en kunnen we onze informatieverstrekking naar de gehele groep belangstellenden via deze site steeds een stukje completer maken. We zullen altijd naar eer en geweten antwoorden vanuit de meest actuele kennis van zaken en ook eerlijk aangeven als we iets nu (nog) niet weten. Vragen kun je sturen naar Koos via buitenhof.portugal@outlook.com

Proefwonen?

De allerbeste manier om te bepalen of dit woonproject aan je verwachtingen kan gaan voldoen, is om binnenkort een tijdje te komen “proefwonen” op Quinta do Retiro. Op die manier kun je ontdekken wat deze regio aan moois te bieden heeft, het terrein leren kennen waar het wooncollectief Buitenhof gerealiseerd gaat worden en uitgebreid kennis maken met de leden van de initiatiefgroep. De vier huidige vakantiewoningen op Quinta do Retiro zijn daarom vanaf 15 oktober tot eind januari 2023 exclusief beschikbaar gehouden voor belangstellenden die zich hebben ingeschreven voor dit project.

Je krijgt een korting van 20% op de reguliere verblijfsprijzen. Voor een verblijf van vier weken gelden gereduceerde wintertarieven. Als je uiteindelijk bewoner/deelnemer gaat worden, dan zal de helft van de betaalde huurprijs in mindering worden gebracht op de uiteindelijke aankoopprijs. Belangstelling? Stuur een mail naar Marga en Jurrie via quintadoretiro@gmail.com.

De initiatiefgroep,

Koos & Ria
Lian & Jelmer
Marga & Jurrie

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 19 september